Monday

Som de flesta måndagarna i mitt liv så är de såklart lite oflyt! 

Brukar alltid börja med att när man äter frukost så tappar ja smörkniven och mycket riktigt så hände ju det idag och sen fortsatte det med att hälla ut hela glaset med dricka över hela bordet, över fjärrkontrollen, papper, allt. Blir så jäkla trött men egentligen så kanske man bara ska skratta åt de haha. Sen så har Smilla varit dålig i två dygn nu, magen som spökar = uppe på nätterna med henne och gå ut.. Så blev att vabba idag. Skulle egentligen ha åkt in till Campus men ville inte lämna henne ensam så blev plugg här hemma och Linn kom en sväng så lite har vi fått gjort. 

Annars åkte jag till stan och hämtade M från jobbet för att sen åka till Jonnas gård. Mockning och sen longering av Loke stod på schemat. Så snäll så. Vi slapp regnet också, vilket flyt va ;)

Nu har vi nyss käkat och blir lugnt ikväll. Ska på en till lägenhetsvisning imörn. Mer om det då. Ska kanske hoppa upp på Loke imorn också om vädret är med oss. Kan försöka få lite bilder.

Igår vakna jag upp i Oxelösund och satt i solen på däck m. inglasad balkong, supervarmt när de är helt vindstilla så satt väl 2-3 timmar och fick lite bränna. Älskar våren.



Smilla lägger sig alltid i solen ☀️
Jonnas fina Loke 💕
Longering 👌

Kommentera här: