Jobbelijobb (: !

Måndag - Hjälpte mamma att hämta varor i stan till affären då hon är ensam när Ulli är utomlands! (y) Sen på em. höll jag bara på med hästapållarna (: Skrittade på Silence för första gången  på riktigt länge nu. Han var spänd & pigg som bara den men inte så konstigt kanske? :)

Tisdag - Jobbade på dagiset 8.00 - 16.30 och efter det kom jag hem, lagade mat till mig, pappa & Conny. Efter det gick jag ut till stallet och fixade till Silence. Dylan fick vila & Silence fick sig en skrittur :) <3

Onsdag - Jobb idag med , samma tid som igår :) Var ute hela dagen med barnen i solen . Helt underbart väder ute. Det märks att våren är på väg (: När jag kom hem tog jag in alla hästarna och hade helkväll i stallet med tjejerna :) Hjälpte först Frida & Julia att hoppa lite på banan. Fick även pröva att hoppa Iskra några skutt, ovant, men kul ! snäll häst med mig på ryggen ^^ Sen så hoppade jag Dylan lite efter det. Han tyckte det var jobbigt men det gick bra och jag är nöjd. Sist men absolut inte minst så hoppade jag upp och red på Silence lite. Han är så fin nu, så snäll och helt underbar. Lycka <3 :)

Känner att det går framåt som tusan nu... Jag har jobb som är roligt, hästen är bättre ( vågar inte säga för mkt ännu ) och dagarna är ljusare och jag är gladare och piggare :) Hoppas verkligen på framsteg nu .

Nu ska jag ta det lugnt i soffan och sen gå och lägga mig . Kan ju vara bra att lägga sig tidigt nån gång :)

Hej så länge ! <3

Haha fick ett gott skratt igår när jag gick in på facebook och Frida hade lagt upp bilder från Nyår 2012 ! HAHA xD





Jag & Iskra för 2½ år sen tror jag ^^


Saknar Miami & värmen <3


Sakna Miami & värmen nu !


Finaste du <3