Onsdag

Sent inlägg ... 
 
Kom nyss hem från att ha varit med / hos Jonna hela kvällen . Varit i stallet hennes & var även med när hon red Loke en sväng . Annars bara snackat skit & haft de allmänt trevligt . Välbehövligt med Jonnatid ❤️ 
 
Annars då ? 
Idag har jag pysslat med massa måsten här hemma som tvätt , städning osv. Tog också med brorshan en sväng till Norrköping & handlade lite . Älskar kvalitetstid med familjen, om de så "bara " är att åka o handla. 
 
Vid tretiden så kom Frida till stallet & vi planerade häromdagen att jag skulle prova rida Ferrran idag. Sagt & gjort . Trimmade henne lite på utebanan i värmen ☀️ Det gick över förväntan. Så himla kul att komma till ridning & få jobba både mig själv & hästen igen. Hon var riktigt avslappnad & mjuk genom hela passet . Red kanske 30 min & sen lång avskrittning runt gården. Är väldigt nöjd över både mig själv & henne över dagens insats. Tänk vilket lyckorus man kan få av dom där fyrbenta djuren! 😍 Men kan erkänna att jag inte rört på fläsket på vääääldigt länge & det känns nu kan jag lova er. Kommer knappt upp om jag suttit ner en stund. 
 
Men imorgon är de påt igen ! Ska rida Saras Big Al  igen . Planen är att trimma honom lite på utebanan eller på gräset, får se vad de är för väder helt enkelt. 
 
Det värmer i hjärtat att få låna så fina hästar & hitta tillbaka sin ridning & allt vad det innebär mer häst igen. Är så sugen på att börja sadla Zandring inom snar framtid . Tror inte det blir någon större reaktion, han har ju redan haft tömkörningsgjord x antal gånger så är inte så orolig. Men ska bli kul att få sitta på honom i höst. 
 
Nu ska jag sova för en relativt hektiskt dag imorgon med några roliga & några tråkiga måsten. 
 
Här får ni några bilder från idag ! 
Smilla ska såklart alltid vara med 🙊
 
 
 
 
 
 
Fin va ? 😍 Nu blire sängen , gonatt ❤️