Jobbar inte längre med hästar och har det bara som min "hobby" !

" God morgon ! "
 
Jag har i många år jobbat med hästar både timmar & heltid. Men i somras så sa jag ifrån och så kommer det att få vara ett bra tag nu... Jag älskar jobbet, att få vara aktiv, vara utomhus, bringa tiden till det man brinner för mest ! För det gör jag verkligen, jag älskar hästarna.
Men, just nu för tillfället jobbar jag på en veterinärklinik och jag älskar det. Nya upplevelser varje dag och många är så tacksamma. Man känner sig verkligen uppskattad. Men det är ett vikariat på 50% och i höst kanske jag står där utan jobb igen... Så jag försöker blicka framåt och komma på " vad jag vill bli när jag blir stor " och som en början så ska jag börja plugga i Januari och fixa klart några ämnen jag har kvar från gymnasiet och jag har redan lite planer på utbildningar jag skulle vilja gå. Planerna ändras ju hela tiden men det jag riktat in mig på mest är :
 
- Fritidsledare
- Socialpedagog
- Djurskötare
- Massör
 
Fritidsledare :
För att jag alltid har älskat att jobbat med barn. Var vikarie förra året på två olika dagis och jag älskar verkligen barnen och dom älskar mig.
 
Socialpedagog :
En bra grundutbildning för att kunna bli barnpsykolog, speciallärare m.m. Har en förmåga att lyssna och finnas. Det är många som kommer till mig när dom har det jobbigt och jag gör alltid allt för att alla ska må bra och bli nöjda.
 
Djurskötare :
Det är en dröm sen jag var ett litet barn. Att en dag få jobba som djurskötare på tex Kolmården med exotiska och speciella djur. Kanske t.o.m plugga ännu längre och bli veterinärassistent med specialinriktning på något speciellt djur.
 
Massör ;
Är en ganska så ny tanke som fastnat , jag har alltid fått berömm för att jag kan det bra och så har jag den senaste tiden läst mycket om utbildningen och ju mer jag läser desto mer intresserad blir jag och tror att det skulle passa mig.
 
Såhär är tankarna just nu iallafall men det kan ju ändras fort ibland ;) 
Är det någon som ska/har gått de här utbildningarna, hör gärna av er, det är alltid kul att höra vad andra tycker !
 
Igår låg jag sjuk hela dagen men idag känner jag mig lite piggare och ska försöka få lite gjort !
Ska ut till min familj och till Silence, kanske ev. åka till en vän som har eget företag med hästar och hälsa på sen handla så man får nån middag ikväll ;)
 
Jag ska också försöka ta lite bilder på lägenheten så ni får se hur jag bor.
 
Hej så länge <3