En vecka sedan sist !

Jag :

Just nu är jag på väg upp ur svackan som jag haft under en längre period. Men inte så konstigt med tanke på allt knas som hänt? mest de med Sill. Sen så krasha min bil häromdagen och så är ekonomin inte varit den bästa..Men på något vis så ska väl allting lösa sig ?  Men som sagt, nu så börjar sakta men säkert stärkas uppåt igen ! Det känns underbart ska jag säga er. Idag så har jag shopat lite i Norrköping. Blev två linnen, två leggins, ett par jeans och ett par skor. Kom billigt undan då jag verkligen fyndat;D
De närmaste dagarna har jag jobbat och umgåts med mycke fint folk. Börjar förstå vilka som verkligen är mina guldklimpar i livet ! Känns skönt att ha så fina människor runt omkring mig.
Så var jag och min man hundvakt åt en kompis två hundar sön - tis . Lite sömn nattetid men de får man ta när lantishundarna flyttar in till stan ? ;) Nu är det tomt igen och de är då jag känner stort behov av egen hund. Saknar fina Mia oerhört mycket då hon gav mig väldigt mycket sällskap. Får sno henne av chefen några dagar igen tror jag ;D
 
Silence:
Har vandrat i terräng och fått upp flåset på både mig och honom genom allt klättrande .
Men vet ni vad? Det har gett SUPER resultat ! Linda var ute idag igen och hon sa att det gått åt rätt håll jättebra och att man kan halvera rehab-tiden ! Lyckliga jag som verkligen vill göra allt för min prins ! Varken hon eller jag trodde att det här ens var möjligt .  Nu tror hon att jag kommer kunna börja rida inom en månad istället för om två.. :D Är så hiiimla glad  :D Han är också gladare allmänt. Himla kul tycker jag.
 
Som sagt allt börjar lösa sig lite nu.. Vågar inte se ljuset än.. mycket jobb kvar innan han är helt frisk.. Mycket jobb kvar innan jag fixar mina mål med framtida planer... MEN .. Vem är jag om jag bara ger upp? Skulle jag? ALDRIG. Vill jag något tillräckligt mycket så gör jag ALLT för att jag ska lyckas. De är precis de jag ska jag göra nu. Hoppas och vill så väl nu !!! Vore så kul att sluta vara osäker och börja satsa... ! Men som sagt, kommer aldrig ge upp mina drömmar !
 
Nu ska jag vara social med sambon min.
 
Vi hörs.
Är det något spec. ni vill läsa om ? släng iväg en kommentar vetja !
 
             
 
Raringarna vi tagit hand om , Zita & Edvina (: 
 
 Allt jobb gör att vi går ått rätt riktning igen !  <3
PS- träns på promenaden .
 
Världens bästa vän , Jonna <3
Pappas NYA bil ! Amarook ! DÖR SÅ SNYGG !
 
 
Sommarlängtan ! 
 
Lycklig Cheey !