Oppps .

Dålig på att hålla bloggen uppdaterad i know men kan berätta lite om vad som hänt senaste tiden lite kort bara sådär .

Var på krogen i fredags, värsta kvällen någonsin tror jag! Sjukt besviken på allt den kvällen ! usha, men det slutade ju bra iaf, och livet går vidare aiight?

I söndags tävlade jag i Norrköping 1m & 1m ( två en meter klasser )
Den första 1m var svåra svängar, lerigt och jävligt. Jag har ridit mycket dressyr och hade inte så bra tempo så fick precis utanför maxtiden så gick inte till omhoppning, men han var felfri och skötte sig exemplariskt! I den andra klassen så var jag felfri i grunden och i omhoppningen också! Slutade med en fjärde plats!
Det var min tredje start i Avd. A och han kommer fyra! min underbara fina prins, när allt är skit är du den som ställer upp mest <3 Lyckan efter en sån dag som i söndags, den går inte att beskriva. Kämpat i två år, sen jag köpte honom för att komma hit! sjukt hur känslan är asså..

Veterinären var ute och kollade i Silence mun idag, han har varit tjaffsig i munnen när man rider osv.. Visade sig att han hade krokar ? på några tänder på vänster sida ( vänster han är tjaffsig i ) , veterinären fixade det och sa att det inte var någon fara. (y) puuh! ingen vargtand eller nått . turdet! :D

Imorn så ska jag åka in med bussen vid nio för att köra körlektion klockan 10. Efter det ska jag plugga teori med sötelin. Sen ska jag träffa Jack en stund, hem och fixa och dona med hästen och plocka undan på rummet som ser ut som bombnedslag. Fast skulle  helst av allt inte vilja vara hemma.. som det är nu iaf.. "/ ...

Men men ..
nu ska jag sova så jag orkar upp åtta imorn ! natti alla söta <3