Ajaj !

Länge sen.. IGEN ! -.-
 
Men mycket är ju som vanligt.
Jobba , rida , jobba, rida ..
 
Men förra helgen så firade vi Sara hemma hos henne och sen blev det utgång. Lite för mycket alkohol för alla den kvällen tror jag men vi hade sjuk trevligt iaf ! :)
 
party hos Sara
 
Hela förra veckan bestod av att vara förkyld, jobba & tagga till tävlingen som var i söndags.
Det gick värre än jag någonsin kunde föreställa mig. Fick åka med Fredrik dit då mamma & pappa är bortresta och jag inte vill köra i snöovädret. Började med att han kastade sig i bussen efter 2km så vi fick stanna och  kolla.. ingen skada skedd.. puh .. Väl framme så kom vi perfekt i tid, hann göra i ordning honom och gå banan i lugn och ro. Skulle rida fram och han är spänd som bara den. Går inta att rida framåt och heller inte att reglera över huvudtaget, noll kontroll ! Han betedde sig värre än en fyraåring och bara hoppa runt på framhoppningen och kastade sig för andra hästar osv osv.. sjukt taggad häst.. jag försökte göra de bästa av situationen och väl inne på banan brukar han ju bli bättre... i 1 m klassen så kändes han pigg och jag styrde mot första hinder med hopp om att han skärpt till sig, men nej, tvärnit ! sen stannade  han en gång på hinder nr tre som var en vit oxer. Efter det fick jag bra rytm och han kändes helt ok. Till 110 klassen så trodde jag han skulle lugnat sig, men nej, han var likadan där men hoppade jättefint på framhoppningen trotts att han var spänd. Min hjärna sa " nu jävlar ska vi vinna de här " ( bra inställning tkr jag ) Men det tyckte inte Silence, så det blev ett stopp på hinder nr 2 och sen fick jag jättebra flyt fram till ett räcke snett igenom som var hinder nr 6 där han bestämde sig för att vägra två ggr = utesluten :( Så styrde jag på samma hinder innan jag skulle gå ut då hoppar han det galant som ingenting.. Blää.. ingen rolig tävlingsdag... Men han har inte varit och tävlat sen oktober och han är ju en spänd häst så det här var ändå ganska väntat men man kan ju tycka att han kan ställa upp lite men nej. Bara att ladda om till nästa tävling som är om ca 3 veckor.
 
I fredags blev vi bjudna på middag och sen efter det gick vi ut och drack lite alkohol. Himla trevligt måste jag säga , träffade massa saknade människor ! <3
 
 
Drog mig till jobbet nu måndag & tisdag med halsont och sprängande huvudvärk. Som tur är har jag så sjukt roligt jobb så de gör inget ! :)
 
Idag har jag haft en ledig dag. Skottat snö, städat huset , fikat med Mattiz & ridit med Becca & Julia. Silence får fem stjärnor idag på dagens bom och hinderövningar (:
 
Juste , i fredags så fick jag hem två små chiuauor , Mia & Sickan , det är min chefs två tikar då de ska löpa och hon har hanhundarna hemma som blir tokiga. Jag är så himla fäst vid Mia så henne skulle jag kunna ha kvar här i stan hos mig. Tänk vad uppskattad man kan känna sig av djur. Galet, djuren är mina bästa vänner. Skulle aldrig vara så här stark om jag inte hade en glad Zanto som alltid skriker och viftar på svansen när jag kommer hem till mamma & pappa, en gnäggande häst när jag kommer till stallet.. Dom stärker mig så enormt och får mig att känna mig uppskattad. <3
 
Iaf.. Så nu har jag Zanto, Mia & Sickan i min lägenhet då mamma och pappa är bortresta och kommer hem på söndag. Har bott i huset fram till idag men nu ska brorshan vara där fram till lördag ^^ Full rulle, är som att ha barn ungefär, haha.
 
Ne nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te och lite popcorn och mys med mitt hjärta så jag orkar med jobb imorn , förkylningen vill aldrig ge sig. 
 
Tacomiddag i fredags
 
Me
 
Finaste Mia <3
 
 
 
 
 
Mia & Sickan
 
GosMia <3
 
Trött Sickan
 
Sickan
 
Bästa Zanto <3